Hon blir Nellys hållbarhetschef – ”påverkar unga människor”

Hämtas från australiska sminkkedjan.

Nelly toppar laget med en ny personal-, kommunikations- och hållbarhetschef. Det blir Helena Karlinder-Östlundh som tar rollen. Hon kommer närmast från kosmetikakedjan Mecca Brands.

Hos Nelly kommer jag få möjlighet att fortsatt arbeta i en kreativ miljö där vi dagligen påverkar unga människor, både på plats i organisationen och också i affären. Jag ser fram emot att få arbeta med en ren e-handel där den digitala butiken kan få organisationens totala uppmärksamhet och blir den naturliga samlingsplatsen för Nellys fantastiska community, säger Helena Karlinder-Östlundh i en kommentar.

Annons

Hon har tidigare även jobbat med organisationsutveckling i Coles Supermarkets i Australien, Universal Music och EMI. Och jobbet på Nelly stämplar hon in på för första gången under våren 2022.

Helenas erfarenhet av retail och e-handel i kombination med hennes driv och engagemang kommer att skapa en bra grund för fortsatt utveckling av vår organisation och vårt strategiska arbete inom områdena People, Communication och Sustainability. Under år 2021 samlade vi hela vår organisation i Borås vilket ger oss fantastiska möjligheter att arbeta tvärfunktionellt och skapa nya forum för utveckling både internt och externt. Helena kommer att vara oerhört viktig för vår fortsatta framdrift i det arbetet, säger Kristina Lukes, vd på Nelly.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!