Hon får helt ny roll hos NetOnNet – techprofil kliver in i ledningen

"Otroligt mycket som händer".

Netonnet ser nu över tekniksidan på företaget. Man skapar en helt ny roll, Chief Transformation Officer, som tillsätts internt. Den som får den nya CTO-rollen är Anne-Sofie Johanson, tidigare Chief Information Officer hos e-handlaren.

Under de senaste åren har jag arbetat med att förflytta vår tech-avdelning och vår tech-plattform, och ser nu fram emot att få fortsätta att bygga och ytterligare stärka grundläggande förmågor i hela organisationen. Vi är ett bolag med massor av idéer och stark framåtanda, och min uppgift blir att se till att allt bra tas ut hela vägen mot våra strategiska mål. Detta ser jag mycket fram emot, säger Anne-Sofie Johanson i en kommentar.

Annons

Vem blir då ny CIO undrar du kanske? Jo, den positionen tillsätts också internt där den nuvarande teknikchefen Göran Lobell kliver in som ny CIO. Han tar även plats i företagets ledningsgrupp. Göran Lobell ska vara en välkänd tech-profil i Borås med en lång bakgrund inom ett antal bolag och roller.

Netonnet är ett tech-bolag i absolut framkant, med en ambitiös agenda och ett väldigt starkt team. Det är otroligt mycket som händer nu inom tech-utvecklingen, där inte minst AI kommer att ge oss nya förmågor. Även inom Komplett Group driver vi en proaktiv IT-agenda för att nyttja varandras styrkor. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla våra techplattformar tillsammans med vårt härliga och innovativa team, säger Göran Lobell.

Annons