Hon får nyckelroll i Rapunzel-teamet: ”En otroligt viktig spelare”

Kliver in som Creative Product Development Manager.

Rapunzel of Sweden, som säljer löshår via bland annat en egen e-handel, har rekryterat en ny kreativ chef. Det handlar om Tess Niva, som närmast kommer från rollen som COO på Hairtalk Sweden - ett företag som också bedriver e-handel med bland annat löshårsprodukter.

Hos Rapunzel of Sweden får hon titeln Creative Product Development Manager. Hon kommer att arbeta med produktutveckling samt med att "stärka Rapunzel of Swedens frisörsamarbeten och egna salongverksamhet", enligt ett pressmeddelande från företaget. Tess Niva kommer även att ingå i Rapunzel of Swedens ledningsgrupp.

Annons

Jag har följt Rapunzel sedan tidigt 2000-tal och ser verkligen fram emot att bli en del av detta kreativa och framgångsrika team. Med min kunskap och långa erfarenhet inom branschen hoppas jag kunna göra skillnad – framför allt genom att utveckla och introducera nya fantastiska produkter som jag vet gör skillnad för både slutkund och frisör. Jag ser också fram emot att arbeta med nya och gamla kollegor i branschen och etablera samarbeten med duktiga frisörer, säger Tess Niva om sitt nya jobb.

Tess Niva beskrivs av Rapunzel-teamet som en person som varit en del av hår- och skönhetsvärlden sedan barnsben. Hon har bland annat hunnit med att driva en egen salong och att utbilda frisörer "över hela världen".

Vi har ett intensivt år bakom oss med flera lyckade produktlanseringar och vi har inga planer på att trappa ner på takten. Därför är vi mycket glada och stolta att nu kunna stärka upp teamet ytterligare. Tess har inte bara mycket god kännedom om branschen och våra produkter – hennes driv, engagemang och förmåga att leda arbetet från start till mål gör Tess till en otroligt viktig spelare i teamet, säger Jenny Hansell, vd på Rapunzel of Sweden.

Tess Niva tillträder sin nya tjänst den 19 april.

Annons