Hon går från e-handelschef till vd: ”Vi har bara sett början”

"En komplett, sömlös shoppingupplevelse".

Nyligen berättade Clas Ohlson om stor framgång för företagets leveransalternativ “Hämta utanför butik” i Norge. Företagets norska e-handelschef avslöjade då att en majoritet av kunderna nu hämtar upp sin order på detta vis.

Sju av tio kunder har valt att hämta utanför butik när de handlat online hos oss den senaste tiden, sade Lene Iren Oen i förra veckan.

Annons

Nu meddelar Clas Ohlson att Lene Iren Oen kliver upp i koncernledningen och hon ska även ta över vd-rollen för bolagets norska verksamhet.

Jag ser fram emot att ta mig an nya uppgifter hos Clas Ohlson. Jag tror starkt på att vi kan skapa ännu mer värde för våra kunder genom att koppla ihop vår e-handel och vårt mycket uppskattade och tillgängliga butiksnätverk. Jag tror att vi bara har sett början på morgondagens detaljhandel och framtidens kunder kommer inte att acceptera något annat än en komplett, sömlös shoppingupplevelse, säger Lene Iren Oen i ett pressutskick.

Lene Iren Oen har tidigare varit kommersiell chef på e-handelsföretaget Komplett och vd för Blush. Hon tar över vd-rollen i Clas Ohlson den 1 maj.

Vi har ett starkt fokus på att vidareutveckla vår e-handel och med Lene i koncernledningen ser vi till att detta fortsätter att vara en prioritet i alla våra beslut, säger koncernchefen Kristofer Tonström.

Annons