Hon går från Starbreeze till Instabee: “Vår största tillgång”

"En spännande resa".

Senaste igår så gästade fraktbolaget Instabee nyheterna då bolaget tog in 216 miljoner kronor i en nyemission.

LÄS ÄVEN: Instabee tar in 216 miljoner – ska vända till vinst: ”Arbetsro”

Annons

Detta följer man idag upp med att ta in mänskligt kapital. Företaget adderar nämligen Hanna Falk till ledningsgruppen. Hanna kommer närmast från svenska spelstudion Starbreeze och hon får titeln Chief People & Culture Officer på Instabee.

Instabee är på en spännande resa med tre intressanta konsumentvarumärken som alla har grundats med fokus på teknik och innovation. Det känns otroligt roligt att få vara med och bygga vidare på det arvet och bidra till att skapa en inkluderande och värdefull arbetsplats, säger Hanna Falk.

Hon ska ha en bred erfarenhet av att driva People & Culture-frågor inom IT och telekombranschen och hos Apoteket AB ska hon ha gjort sig bekant med hur det är att bygga upp en e-handel och logistikkedja.

Vi är så glada för att Hanna träder in i bolaget och vår ledningsgrupp. Våra anställda är vår största tillgång och i en organisation som Instabee, som ständigt växer, behövs en person som Hanna. Hon är en erfaren ledare som kommer in med strategiskt viktiga erfarenheter och hon kommer vara nyckelpersonen som driver arbetet kring våra anställda och vår kultur framåt, säger Alexis Priftis, vd och medgrundare på Instabee.

Annons