Hon ska leda Hemköps e-handel: ”En drömarbetsplats”

Rutinerat namn på plats.

Hemköp plockar in en ny e-handelschef. Det blir den minst sagt välmeriterade Fabiola Wikström som tar över rollen med start den 15 januari. Hon kommer närmast från Rodebjer, där hon innehavt samma roll.

I över tio år och med ett stort driv för kundfokuserad handel har jag arbetat med e-handel och inom retail på flera av Sveriges stora varumärken som Polarn o. Pyret, Brothers, Twilfit och nu senast på Rodebjer där jag har varit e-handelschef och ansvarat och drivit omnikanal- och onlineförsäljningen, säger Fabiola Wikström i ett pressmeddelande.

Annons

Hon efterträder Anna Åkesson, som lämnade för att bli försäljningsdirektör hos Rapunzel of Sweden i slutet på augusti förra året.

Hemköp är en drömarbetsplats med så många möjligheter att hjälpa matälskande kunder att hitta rätt, få inspiration och handla mer hållbart både i e-handeln och i butik. Hemköp är ett varumärke med ett riktigt bra kundfokus och jag är så glad att få vara med på den fortsatta resan att möta kundernas förväntan och bidra till en mer framgångsrik e-handel genom en grym köpupplevelse för alla nya och återkommande kunder, säger Wikström.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!