Hon ska styra upp kulturen hos nätjätten: “Framgångsfaktorer”

"Väldigt glad att Jenny nu tar över ansvaret".

Sveriges största e-handlare Dustin meddelar idag att man får en ny EVP People, Culture & Sustainability. Detta efter att Martin Lindecrantz lämnat rollen.

Den som tar över uppdraget är Jenny Ring som haft flera ledarroller inom Dustin de senaste åren.

Annons

Jenny har lång erfarenhet av att leda komplexa, multinationella organisationer och har en stark kompetens kring ledarskapsfrågor kombinerat med stor kunskap om vår affär. Därför är jag väldigt glad att Jenny nu tar över ansvaret för People, Culture och Sustainability när vi ska fortsätta utveckla Dustin på samtliga våra marknader, säger Johan Karlsson, vd och koncernchef för Dustin.

Jenny Ring kommer närmast ifrån rollen som ansvarig för Customer Fulfilment hos nätjätten och innan hon klev in hos Dustin var hon försäljningschef på GE Money Bank.

Människorna och vår starka kultur är viktiga framgångsfaktorer för Dustins tillväxt. Jag ser fram emot att bygga på mina tidigare erfarenheter för att tillsammans med teamet fortsätta utveckla arbetet inom People, Culture och Sustainability för att bidra till Dustins fortsatta resa, säger Jenny Ring.

Annons