DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

Hon ska växa Bonti´s E-handel

Barn- och babybutiken Bonti rekryterar Julia Liljeroth för att som E-commerce Manager leda och utveckla deras e-handelssatsning.

Bonti är ett bolag med en 30-årig historia som nu är in i en spännande tillväxtfas. I fjol bytte bolaget ägare och de har sedan dess lanserat ett nytt omnichannel koncept, öppnat två nya butiker och en helt ny e-handel. Nu satsar de på att ta ytterligare mark och ett steg i denna satsning var att anställa en E-commerce Manager.

E-handeln står i centrum av vår omnichannelstrategi och det är den som förväntas växa mest kommande år.” säger Edward Ernstberger från Bonti.

Annons

Redan från start blir det en intensiv period för nyrekryterade e-handelsexperten Julia Liljeroth. Detta är dock inget som oroar henne då hon har en lång erfarenhet inom e-handelsbranschen där hon bland annat tidigare arbetat med e-handel globalt på Mini Rodini. Hon ser nu fram emot att fortsätta leda e-handeln framåt och ge Bonti-kunden den bästa möjliga digitala upplevelsen.

Det är väldigt motiverande att jobba i ett bolag där man vill och vågar satsa digitalt och där vi på e-handelsteamet får testa oss fram. Det är också kul att få vara med om en tillväxtresa och att jobba med ett fantastiskt positivt och glatt team som hela tiden växer.” berättar Julia Liljeroth.

Rekryteringsprocessen av Julia hanterades av Zophia Karlsson på det nischade rekryteringsföretaget E-commerce Recruit. På frågan om hur samarbetet fungerar säger Edward Ernstberger på Bonti;

Samarbetet fungerade från början till slut. De ställde rätt frågor och lärde på kort tid känna vår verksamhet och våra behov. Att bygga bolag är en lagsport och det gäller att hitta rätt spelare till laget.

Annons