Hon tar över e-handlaren: ”Fantastisk potential”

Hämtas från de egna leden.

Mini Rodini, som säljer hippa barnkläder med högre prislapp än exempelvis Lindex, tappade nyligen sin vd Håkan Ström. Nu har man hittat hans efterträdare i Marina Davarinou, som hämtas från de egna leden.

Marina har suttit i vår styrelse i flera år och är redan väl insatt i bolaget, det ska bli så otroligt kul att få arbeta tillsammans. Marina är resultatinriktad och hennes kompetens inom digitalisering, affärsutveckling och ledarskap är precis vad Mini Rodini behöver nu för att växla upp och fortsätta vår globala expansion. Vi kompletterar varandra och jag älskar hennes energi och driv, kommenterar Cassandra Rhodin, grundare och kreativ ledare.

Annons

Marina Davarinou har ett väldigt "e-handligt" CV: Marknadsdirektör på Netonnet, vd för Ellos och närmast som COO och CMO för Jollyroom.

Mini Rodini är i ett expansivt skede, med en fantastisk potential i företaget som jag ser fram emot att frigöra och maximera tillsammans med organisationen. Det ska bli oerhört kul och spännande att genom mina erfarenheter och mitt ledarskap få bidra till Mini Rodinis tillväxtmål och fortsatta innovation. Kommande år kommer präglas av att vi tar marknadsandelar i Norden samt i utvalda marknader som Sydkorea, Storbritannien, Tyskland och USA, kommenterar Marina Davarinou.

Den avgående vd:n Håkan Ström kliver av sin roll efter fem år på posten. Det framgår dock inte om han blivit petad eller om han lämnar på eget initiativ.

Marina Davarinou tillträder den 13 maj.

Annons