Höstens E-handelsdagarna bjuder på en diger talarlista

Det börjar bli gott om svenska e-handelsevenemang. Ett av de lite mindre hittar vi i Sundsvall som i höst bjuder in till "e-handlarnas egen firmafest" för fjärde gången. Och i år kommer det att bjudas på e-handelshemligheter, flera duktiga talare och så klart fest.

Den 10-11 september är det dags för E-handelsdagarna på hotell Södra berget i Sundsvall, det fjärde i ordningen. I år har man lyckats få ihop ett omväxlande talarschema med betydligt fler e-handlare än tidigare enligt Katrin Lundgren, VD på Kodmyran och arrangör av konferensen.

Bland annat kommer Joel Svensson, vinnare av Eldklotet i Gävleborg som Årets unga företagare och grundare av Partykungen.se, att berätta om sin verksamhet och hur de klarar av att packa flera hundra paket om dagen.

Annons

Fredrik Hammarqvist, grundare av Grandshoes.se, kommer att berätta om utmaningarna med en nischad e-handel och hur man växer smart genom att nischa sig. Butiken säljer, som namnet antyder, stora skor i storlekarna 47-52. Man öppnade 2006, och har i dag återkommande kunder i 27 olika länder.

Calliroots, Sveriges största streetwareshop och dess VD och grundare Andreas Koschnike kommer också att vara på plats. Men man kommer även att bjuda på talare som inte själva är e-handlare.

– Bland annat kommer Sebastian Siemiatkovski VD och grundare av miljardföretaget Klarna att titta in i sin spåkula och berätta lite för oss om vad han tror om framtidens e-handel, och Patrik Muller från DIBS kommer att berätta lite e-handelshemligheter, säger Katrin Lundgren.

Gratis buss från Stockholm

Men DIBS kommer inte bara att bjuda på hemligheter. De kommer också att sponsra eventet genom att bjuda deltagarna på gratis buss tur och retur från Stockholm.

– E-handelsbussen var mycket uppskattad förra året och vi är mycket glada att man valt att fortsätta samarbetet med oss, säger Katrin.

Andra uppskattade programpunkter är att Magus Bråth ifrån Brath AB, som även i år kommer att granska deltagarnas sajter utifrån ett SEO-perspektiv. I år kommer han dessutom få hjälp av Aron Axelsson som även han är ett känt namn inom SEO-Sverige.

Jimi Wikman ifrån Brightstep återkommer också för att granska deltagarnas sajter utifrån ett konverteringsperspektiv, något som brukar vara mycket givande för deltagarna. Utöver det finns det plats för spabesök, middag och en hejdundrande e-handelsfest.

Annons

 

Källa: Press

Annons