Hur du lägger ut din bildretuschering till Asien

Mindworking Asia är störst i Skandinavien, när det kommer till outsourcing av grafiska tjänster. Med eget produktionskontor i Bangladesh och lokala kontor i Sverige, Danmark och Norge levereras tusentals bilder till skandinaviska e-handlare dagligen.

Näthandeln växer snabbare än någonsin och i princip alla företag behöver ha en stark närvaro online. Vare sig det är ett företag med egna produkter som kräver noggranna masker och retusch ner på minsta detaljnivå eller webshoppar med hundratals nya bilder varje dag, där det främst handlar om friläggning och mindre justeringar, så ser allt fler fördelarna med att lägga ut delar eller hela processen till Mindworking Asia. När de upptäcker att de kan få snabbare leveranser till lägre priser och samma kvalitet som från en svensk retuschbyrå brukar valet vara enkelt.

Stora volymer med snabb leverans till e-com

När kunderna flyttar från fysiska butiker till nätet gäller det att erbjuda dem en upplevelse där de ändå kan skapa sig en helhetsbild av produkten. Där går det att se en tydlig trend, där handlarna erbjuder fler bilder, från fler vinklar och även detaljbilder.

Fler bilder leder naturligtvis till att det är viktigt med snabba leveranser, så att produkterna så snart möjligt kan läggas ut till försäljning på hemsidan. Då är det bra med en partner som är expert på just e-com.

Vi har utvecklat ett weboptimerat paket som är skräddarsytt för webshoppar. Eftersom delar är av det är standardiserade kan vi erbjuda det till kunden till ett väldigt attraktivt pris. Mindworking Asia erbjuder alltid ett kostnadsfritt test, dels för att kunden ska kunna se kvalitetsnivån, och för att säkerställa att priset blir rätt.

Vi gör inte bara allt från friläggningar till avancerad retusch. Varför inte låta oss ändra färgen på era produkter digitalt istället för att lägga tid och pengar på att fotografera alla produkter i dess olika färger? Fler och fler kunder ser de stora vinsterna, inte bara i pengar utan även i nedkortade ledtider, när det kommer till att låta oss omfärga deras produkter.

För skandinaviska företag är det oftast av yttersta vikt att säkerställa att deras samarbetspartners har ett hållbarhetsfokus, det är inte bara vad man säger, utan också vad man gör. Redan från start har vår CSR-policy varit kompromisslös och inte bara erbjuder vi våra anställda marknadens bästa villkor, utan vi har även sett till att få detta regelbundet inspekterat av en oberoende revisor.