Huvudtalare på NES 2012

Ni kanske minns den där konferensen som vi skrev gott om i vår artikel: En konferens utan dess like. Vi pratar givetvis om Nordic eCommerce Summit (NES). Huvudframträdandet av Gary Vaynerchuk gav mersmak hos många och vi har en god nyhet till er. Gary kommer tillbaka nästa år enligt personer hos Nordic eCommerce Knowledge som håller i konferensen.

Interaktionen med Gary efter hans framträdande, i mässhallen, var även uppskattad av många. Detta är något som anordnarna tagit till sig. Under NES 2012 ska det finnas en tävling där vinnaren får några timmar med Gary och kan pressa ur honom allt han vet om e-handel. Gary skall överlag vara mer konkret och interagera mer med e-handlarna.

Annons

Platsen för NES 2012 kommer att vara samma som förra året, Stockholm Waterfront, och datumen sägs vara 9-10 maj. De ska dock släppa mer information på onsdag i nästa vecka.

Att Gary kommer tillbaka är givetvis jättekul samtidigt hoppas vi att de har något mer på agendan så att det inte blir samma sak som förra året. Det ryktas om två huvudtalare (keynotes) där den andra skall röra om ordentligt i grytan. Förhoppningsvis får vi veta mer om detta på onsdag.

Här kan ni läsa livebloggen ifrån förra årets keynote av Gary Vaynerchuk.

Annons