I dag går Dibs i graven: ”Vemodigt”

Fusionen ett faktum.

I dag sker skiftet. Dibs byter nu namn till Nets, som förvärvade bolaget 2014. Nu är man fullständigt integrerade i Nets-koncernen och med det får kunderna bättre möjligheter till europeisk expansion och lättare tillgång till Nets produkterbjudande, skriver företaget.

I vår ambition att bli bäst i Europa på betalningar ligger en storsatsning på e-handelserbjudandet. Dibs kunderbjudande är därför fortsatt en mycket viktig hörnsten i Nets och det blir ingen skillnad för kunderna, förutom fördelar så som tillgång till ett bredare utbud och en större tydlighet genom att vi agerar under samma varumärke, säger Patrick Höijer, Sverigechef för Nets.

Annons

Det var i september i år som det meddelades att Dibs skulle genomgå ett namnbyte och därmed integreras fullt ut i moderbolaget. Och nu är alltså fusionen genomförd.

Det kan förstås kännas vemodigt att det tjugo år gamla DIBS-varumärket går i graven men vi står verkligen starkare tillsammans. Och det är även bra för våra kunder, för tillsammans har vi det mest omfattande erbjudandet inom betalningar i såväl de enskilda länderna i Norden som i Europa, säger Anders Danielsson, Nordenchef för e-handel på Nets.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!