I dag lanserade KappAhl sin nya E-handel

Vi såg för snart tre veckor sedan att KappAhl lagt upp sin "Shop Online", något vi smög in i en nyhet. I dag är de tydligen redo att visa den för världen då de har skickat ut ett pressmeddelande. De stoltserar bland annat med e-handelns fördelar som att man kan handla dygnet runt.

– Lanseringen är ett viktigt steg i utvecklingen av KappAhls erbjudande. Vi vet att många kunder hämtar inspiration på nätet innan de går ut och shoppar, säger KappAhls försäljningsdirektör Linda Hamberg.

Annons

– Nu kan de även handla på KappAhl i lugn och ro vid datorn när det passar dem.

KappAhls VD förklarar att de följt e-handelns utveckling och att de nu är redo för en egen nätbutik.

 – Vi har följt e-handelns utveckling noga och tiden är nu mogen för KappAhl att erbjuda denna service till kunden, säger KappAhls VD Christian W. Jansson.

I utvecklingen av sin nätbutik säger de sig ha lagt lika mycket fokus på inspiration som själva produktinformationen. De säger även att de tänkt på det faktum att kunden kanske använder sidan som förberedelse inför ett besök i deras fysiska butiker.

– KappAhl Shop Online har en väl genomtänkt struktur som vi tror ska passa våra kunders shoppingsmönster väl. Den ger oss en stabil grund att utveckla vår e-handel och växa med efterfrågan, säger Linda Hamberg.

Vi har inte hunnit testa deras Shop Online men vi gillar dess avskalade design. Kolla in KappAhls nätbutik här.

Källa: press

Annons
Annons