Iboxen landar ny distributör – ”de brinner lika mycket”

"Tänker i högsta grad bidra till detta nät".

Early Bird utökar sina leveranser till att nu även innefatta större paket. Och man gör det genom ett samarbete med Iboxen. Tanken är helt enkelt att Early Bird ska kunna leverera större och dyrare gods direkt till Iboxens paketskåp och inte bara mindre paket till postlåda eller dörr.

Early Bird är bara en av de distributörer som vi kommer att samarbeta med framöver och vi är såklart jätteglada att de vill vara med oss från start. De brinner lika mycket för hållbarhet som vi på Iboxen gör så samarbetet känns väldigt naturligt, säger Anders Holm, vd på Iboxen.

Annons

Iboxen har varit väldigt aktiva sedan man avslöjade sina planer på att strössla såväl landsbygd som storstad med sina paketskåp. Man har sedan tidigare presenterat avtal med Best Transport och Premo, men också HSB Göteborg. Nu lägger man alltså ännu en aktör till samlingen med samarbeten.

Med Iboxen växer en helt ny transportörsneutral infrastruktur fram som skapar väldigt många möjligheter och löser stora delar av de problem som idag finns inom e-handeln, dessutom med ett starkt hållbarhetsperspektiv. Early Bird tänker i högsta grad vara delaktiga att bidra till detta nät, och ser fram emot att göra iBoxen till en naturlig del av vår tjänsteflora, säger Julia Larsson, försäljningschef på Early Bird/MTD.

Annons