ICA har blivit med barn – virtuell bebis blir influencer

På riktigt, men ändå inte.

På riktigt, men ändå inte. ICA har lanserat en virtuell influencer, som "är" sex månader gammal. Influencern, som fått namnet Elis, finns alltså inte på riktigt men har ett eget Instagramkonto.

På Instagram ska Elis dela med sig av sitt liv, allt från matupplevelser och sovstunder till lek och tips. Detta kommer som en följd av att matkedjan har breddat sitt barnmatssortiment och ville skapa en kanal för småbarnsföräldrar där ICAs experter kan tipsa om barnmat och annat barnrelaterat. ICAs dietist Paula Frösell är en av dem som kommer att bidra med nyttig information på Elis kanal.

Annons

Att bli förälder är för många både roligt, läskigt och förvirrande, med Elis vill vi hjälpa till i den förvirringen och skapa en underhållande, lärorik och förhoppningsvis väldigt givande plats där man kan få svar på frågor om kost, hälsa och vardagliga bestyr. Bra information är både lättillgänglig och interaktiv, och det är den hos Elis, säger Paula Frösell i ett pressmeddelande.

Det känns otroligt spännande att vi har Elis hos oss och att alla följare nu blir inbjudna till hennes värld. Eftersom hon är så liten bryr hon sig mest om saker som hör små barn till men vi kommer även se till att hennes konto blir en lärorik och inspirerande plats för alla småbarnsföräldrar där ute. Jag hoppas kunna bidra med lättsamma men informativa råd och tips om hur man kan tänka när det kommer till mat och måltider för små barn - som att det är viktigt att få känna och klämma på maten, varför frukt och grönt är så bra för de minsta och så vidare.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!