IKEA lanserar ny e-handelssatsning – öppnar upp för dagligvaror

"Vi vill vara där våra kunder är".

IKEA utökar sitt click & collect-erbjudande även till matvaror, det meddelar varuhuskedjan i dag. Det gäller dagligvaror från Swedish Food Market, som kunderna kan beställa via IKEA:s hemsida, för att senare hämta upp i eller utanför varuhuset.

Vi vill vara där våra kunder är och ser att det är många som väljer att handla med Click & collect just nu. Många har efterfrågat att kunna köpa även mat från Swedish Food Market med click & collect, och därför känns det extra roligt att kunna erbjuda det nu, säger Marcus Carlsson, Country Food Manager på IKEA Sverige, i ett uttalande.

Annons

Hela sortimentet på Swedish Food Market finns tillgängligt på IKEA:s sajt från och med i dag. Här samsas alla möjliga dagligvaror som färdigrätter, fikabröd och smörgåspålägg med sill, tångkorn och såser.

Det är en fin möjlighet för de kunder som inte vill eller kan besöka våra varuhus just nu att ändå få njuta av exempelvis våra plantbullar och kanelbullar. Eller varför inte passa på att handla sill och knäckebröd inför midsommar? säger Marcus Carlsson.

Annons