IKEA öppnar nytt i Göteborg – ”ett bra läge för oss”

Tar plats på köpcentret.

Ikea vill komma närmare kunderna och fortsätter därför att rulla ut sitt studio-koncept. Nu har man öppnat den andra butiken av det här slaget i Göteborg. Den tar plats på Frölunda Torg.

Det känns otroligt kul att vi satsar så stort på Göteborg. Många göteborgare har redan haft chansen att utforska konceptet i vår studio på Kungsgatan. Att nu utöka till Frölunda Torg innebär ett bra läge för oss på Ikea att nå ut med vår heminredningskunskap och tillsammans med kunder och medarbetare utveckla detta nya butiksformat, säger Anders Henricson, varuhuschef på Ikea Bäckebol, i ett uttalande.

Annons

I sina planeringsstudios, som rullat ut i rask takt, kombinerar Ikea e-handeln med en fysisk plats. Kunderna får hjälp med att planera sin heminredning och kan även beställa önskade varor på plats.

Med denna satsning vill vi inte bara göra det enklare för kunder att ta del av möbler och heminredning, utan även göra det lättare för fler att inspireras och få personlig hjälp av våra heminredningsexperter. Vi vill att fler ska känna att vi finns där när de behöver hjälp med att hitta mer hållbara lösningar som underlättar i vardagen – både hemma och på jobbet, säger Reza Shomali, utvecklingschef på Ikea Sverige.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!