Indy Beauty lanserar e-handel med samma-dag-leverans

"Detta ett betydelsefullt nästa steg i vår utveckling".

Det veganska varumärket, Indy Beautys resa inom skönhetsvärlden fortsätter, fem år efter dess start. Nu lanserar varumärket sin egen e-handel för att kunna ge sina kunder och community den bästa hjälpen samt möjlighet att beställa hem produkterna med samma-dag-leverans.

För att driva detta projekt så har Indy Beauty valt att samarbeta med den norrländska e-handelsbyrån Grow Me med kontor i Östersund och Umeå.

Annons

För oss är det viktigt att vara nära vårt Indy community och därför är detta ett betydelsefullt nästa steg i vår utveckling. Som en del av den satsningen är det viktigt att ha en duktig partner som kan erbjuda en smidig helhetslösning för vår e-butik och därför valde vi att samarbeta med Grow Me. Det är ett samarbete vi är väldigt glada över att ha valt säger Frida Svedberg, Head of Marketing på Indy Beautys ägare Karo Pharma.

Grow Me startade 2018, några av deras kunder är Spendrups, C/O Gerd och Loka Crush.

Att Indy Beauty har valt oss som partner för deras satsning på egen e-handel är ett bevis på att vi är duktiga på att skapa framgångsrika e-butiker. Utöver att hjälpa Indy Beauty med den tekniska plattformen så axlar vi också en roll som e-commerce manager för e-butiken. Genom vår helhetslösning för e-handel så är vårt mål att skapa långsiktigt värde för Indy Beauty. Som en del av den helhetslösningen har vi också hjälpt Indy Beauty att erbjuda samma-dag-leveranser på flera orter i Sverige genom att rekommendera Brizo som logistikpartner, säger Martin Andersson, vd på Grow Me Group.

Annons