Influencer marketing-branschen får en egen gala – lanseras idag

"Vi vill hedra strategiska, innovativa och kreativa kampanjer".

Ehandels systersajt Influens.se är här med en ny het tävling som är den första i sitt slag i Sverige.

Nu lanserar Influens.se Influens Awards – en tävling som belönar och uppmärksammar satsningar, team och profiler som har gjort skillnad och utvecklat influencer-branschen, det senaste året.

Annons

Totalt kan man tävla i tio olika kategorier – och priserna delas ut på Influencer Marketing Summit den 20 september i Stockholm.

Influens.se har följt branschens utveckling och dess aktörer under det senaste året. Nu vill vi uppmärksamma de insatser och profiler som gjort skillnad och bidragit till utveckling, säger Izabella Bielecka, chefredaktör på Influens.se, och fortsätter:

Vårt uppdrag handlar om att se influencer marketing-branschen ur ett professionellt perspektiv. Hållbara och schyssta samarbeten mellan varumärken och profiler kommer att bidra till en positiv utveckling. Det är därför av värde att lyfta de som bidragit till förändring, innovation eller utveckling.

Ska bidra till förnyelse

Juryn, som snart presenteras, utgörs av flera branschprofiler som jobbar inom olika influencer-områden. En del av kategorierna nomineras av juryn, medan vissa kategorier är öppna för sektorns nomineringar.

Vår bransch är i ständig förnyelse och med Influens Awards vill vi hedra strategiska, innovativa och kreativa kampanjer och samarbeten som nått ut till målgrupper på ett effektivt sätt, säger Ruby Jankkila, Influens Awards juryordförande.

Influens Awards blir en återkommande tävling som ska bidra till förnyelse, nytänkade och förbättring av influencer-branschen.

Det är nu vi bygger framtidens influencer marketing-bransch, säger Izabella Bielecka.

Idag släpper Influens.se de tre första tävlingskategorierna: Årets kampanj, Årets kund och Årets byrå. Branschen kan nominera satsningar och företag i dessa kategorier fram till den 9 november 2022 på: Influencermarketingsummit.se.

Annons

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!