Kjell flyttar in i obemannade kedjan: ”Imponerande”

Ska finnas i alla 86 butiker i slutet av året.

Nu händer det grejer på landet. Under hösten ska nämligen Kjell & Companys butik-i-butik-lösning flytta in i franchisekedjan 24SJU:s obemannade snabbköpsbutiker. Det framgår av ett pressmeddelande.

Under augusti ska Kjell & Company Express finnas i tio 24SJU-butiker. Målet är dock att vara en del av alla 86 butiker, i slutet av året.

Annons

"Göra vardagen enklare"

Kjell & Company Express erbjuder ett kurerat sortiment från teknikkedjans egna varumärken. Konceptet finns sedan tidigare i alla Circle K:s 292 bemannade stationer i Sverige. Men också i utvalda Skistar-butiker i Sverige och Norge.

Sortimentet hos 24SJU kommer att fokusera på lösningar för det enkla och smarta hemmet via våra egna kvalitetsvarumärken. Vi ser fram emot att få samarbeta med 24SJU i deras imponerande tillväxtresa på den svenska landsbygden och tillsammans använda innovation för att göra vardagen enklare för fler, kommenterar Dan Persson, Director of B2B på Kjell & Company.

24SJU affärsmodell bygger på ett koncept med dygnet runt-öppna matbutiker som drivs av franchisetagare. Till att börja med flyttar Kjell in i 24SJU-butiker på följande orter: Jonslund, Arentorp, Velanda, Grästorp, Fagersanna, Väring, Björkekärr, Mellösa, Sjuntorp och Falköping.

Annons