Inleder storsatsning – ska öppna 50 butiker på tre år

Nu öppnas första butiken i en nordisk storsatsning.

Elons eget kök- och förvaringsvarumärke Nordanro har funnits på den svenska och norska marknaden i drygt tre år. Hittills har kunderna kunnat handla varumärkets produkter via utvalda Elon-butiker. Nu tas nästa steg med en kökskonceptbutik under namnet Nordanro.

Det här är den första butiken i en större nordisk satsning, säger Lars Magnusson, category manager kitchen and storages på Elon Group, i en kommentar och fortsätter:

Annons

Vi kan nu erbjuda en konceptbutik inom köksfackhandeln som vi verkligen tror på och som vi vill utmana köksbranschen med. Jag vågar säga att Nordanro har marknadens bredaste och djupaste sortiment där det finns ett erbjudande för alla målgrupper och prissegment.

Premiär i morgon

Butiken, som har premiär fredagen den 6 oktober, ligger i Kungens kurva, Stockholm, och ägs och drivs av Marie Schelin, Robert Pripp samt Jens Johansson.

I lokalen kommer det att finnas totalt 19 köksmiljöer, sju badrum, två tvättstugor, ett matlagningskök och ett inspirationsrum med tillbehör.

Vår första renodlade Nordanro-butik är verkligen efterlängtad och Elons målsättning är att öppna 50 Nordanro-butiker inom tre år. Vi ser stor potential i köksfackhandeln och känner oss trygga i vårt Nordanro-koncept där vi möter dagens önskemål hos såväl kunder som handlare, säger Stefan Lebrot, vd för Elon Group.

Annons