Interflora startar en helt ny nätbutik – ska bli bäst i Sverige

"Vår vision är att vara Sveriges främsta".

Interflora är förstås mest kända för sina blommogram via Interflora.se. Nu ska blomförmedlaren dock ta sig an ett helt nytt segment, om än närliggande.

Företaget meddelar nämligen att man kickat igång Skickapresenter.se. En sajt som kommer med storslagna mål, nämligen att bli Sveriges största present- och gåvobutik online.

Annons

Vi har snart 100 års erfarenhet av att leverera gåvor för livets alla tillfällen genom Blommogram, därför är jag nu så stolt att vi äntligen kan erbjuda kunden ett ännu bredare sortiment. Det här är också ett viktigt steg för oss för att fortsätta leverera på vårt uppdrag som Sveriges främsta känsloförmedlare, säger Interfloras vd Nina Lindvall i ett pressutskick.

Inte oväntat så har det förstås smugit sig in lite blommor även på Skickapresenter.se. Men det är också fullt av andra typer av produkter såsom delikatesser, smycken, heminredning och spel. Den röda tråden är alltså främst fina saker som kan bli en bra present till någon. Sajten bjuder även på tips till särskilda tillfällen som mors dag, studenten, dop och bröllop.

Vår vision är att vara Sveriges främsta gåvoförmedlare online och Skicka Presenter blir ett viktigt komplement för att uppnå det målet. Syftet med Skicka Presenter är att möta kundens behov med det vi inte kan erbjuda genom Interflora.se och vårt butiksnätverk. Vi vill kunna ta hand om kundens alla behov när det kommer till gåvor, oavsett om det är blommor, smycken eller anpassade presentboxar, säger Nina Lindvall.

Skickapresenter.se ska alltså bli ett viktigt komplement till kärnaffären blommogram. Den nya e-handeln försörjs från ett eget lager i Bromma och gåvorna skickas via PostNord med en leveranstid på två till tre dagar.

Annons