Jämförelsejätten förstärker med superprofiler: ”Viktig roll att fylla”

Kliver in i styrelsen.

Pricerunner utökar styrelsen med två nya namn. Och inte vilka som helst utan Pernilla Nyrensten, grundare och vd för succébolaget Revolutionrace, och Birgitta Hagenfeldt, tidigare CFO och nu styrelseledamot hos Avanza.

Pricerunner är ett väldigt intressant bolag som balanserar tillväxt och lönsamhet på ett bra sätt. Bolaget har redan unika positioner i sina marknader och jag ser fram emot att bidra till resan med relevanta erfarenheter av e-handel på nya och befintliga marknader, säger Pernilla Nyrensten i ett pressmeddelande.

Annons

Pernilla Nyrensten ska bidra med sin expertis inom marknadsföring och Birgitta Hagenfeldt med sina kunskaper om hur man driver framgångsrik tillväxt.

E-handel växer och många har nu vant sig att handla på det sättet. Pricerunner har en viktig roll att fylla, inte bara när det gäller att hitta lägsta pris utan också att hjälpa kunder hitta rätt produkt, säger Birgitta Hagenfeldt.

Styrelsen består sedan tidigare av ordförande Paul Fischbein och ledamötena Nicklas Storåkers, Magnus Wiberg och John Hedberg.

Annons