Jarno Vanhatapio skall starta nytt miljardbolag

Grundaren av Nelly.com, Jarno Vanhatapio, har blivit utsedd till Borås största talang. Till Borås Tidning berättar han hur Nelly alltid handlat mer om e-handel än mode. Den resan han tagit med Nelly vill han nu göra om.

Denna gång skall det inte handla om mode men självklart om e-handel. Jarno säger sig vara redo för ett nytt miljardbolag och det ska startas från grunden. Hundra miljoner sägs inte vara ett stort företag för e-handelsveteranen.

– För mig har Nelly handlat mer om e-handel än om mode. Jag vill göra det en gång till, och ännu bättre. Det var ingen som trodde på mig när jag började med Nelly. Ingen trodde då att det gick att sälja kläder på nätet, säger Jarno till BT, och fortsätter:

Annons

– Jag vill gå i bräschen och förändra något. Jag kommer att gå in i en bransch som inte fungerar på nätet idag, men som har samma förutsättningar som modehandeln hade för några år sedan.

Exakt vad han skall ge sig in på får vi inte reda på men det är en läsvärd intervju i Borås Tidning som ni hittar här. Jarnos hemliga projekt, som sägs vara nyckelfärdigt, startar inte förrän han avslutat sin formella anställning hos CDON Group.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!