Jätten tar över anrika butiken – går all-in på omni

"Kommer att behålla det bästa".

Cervera har förvärvat den klassiska butiken, Josephssons i Göteborg, som sedan 1866 ägts och letts av familjen Josephsson/Jarland i fyra generationer. Butiken har varit en av Göteborgs ledande butiker inom maglagning, servering och inredningsdetaljer. Och Cervera har stora planer för sitt nyförvärv.

Ägarfamiljen och övriga medarbetare har gjort ett fantastiskt jobb med att skapa en kundupplevelse i absoluta toppklass, inte minst när det gäller det personliga kundmötet. Vi ser fram emot att ta del av kunskapsarvet och att förvalta kundrelationerna på bästa sätt för att fortsätta vara branschens ledande destination i Göteborg framöver, säger Peter Rimbäck, vd på Cervera, i ett pressmeddelande.

Annons

Nu ska butiken, där de nuvarande anställda får fortsatt förtroende, moderniseras och få en tydlig koppling till e-handeln.

Vi kommer att behålla det bästa av Josephssons och lägga till de mervärden som finns hos Cervera för att ytterligare förbättra kundupplevelsen. De rör sig bland annat om tillgång till Cerveras totala omnikanalserbjudande med en stark kundklubb och en väletablerad e-handel. Vi vill att kunderna ska känna igen sig i sin favoritbutik, men i en modernare och mer omnikanalsanpassad tappning, säger Peter Rimbäck.

Annons