Julhandeln kommer slå nytt rekord enligt Betsson

Bettingbolagen är aldrig sena att lägga odds på diverse olika saker. Julhandeln är en av dessa och även i år sägs den slå rekord. Du får faktiskt fyra gånger pengarna om den inte skulle göra det.

Betsson menar på att trots den försiktiga optimism inför årets viktigaste tid för svensk handel så ger oddsen en tydlig signal. Det ska bli rekord även i år. E-handeln är även den inkluderad i vad man kan spela på och där får du ungefär tre gånger pengarna om vi inte skulle slå förra årets omsättning.

- Handeln har haft ett tufft år, men vi är övertygade om att julen kommer att bota all handelstorka – precis som både oddsen och utgången förra året. Nu när hörlurarna blivit utsedda till årets julklapp ger det en välkommen boost till elektronikbranschen som vi ser som ett säkert kort i år. Leksaker är däremot något av en högoddsare. Nu önskar vi hela handeln lycka till och hoppas att Sverige haft rekordmånga snälla barn i år, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Annons

E-handlare på Twitter har även de gett tecken på denna försiktiga optimism. Men när man ska gissa hur det går för e-julhandeln blir det ändå tvåsiffriga ökningar. Vi får helt enkelt vänta och se. Men oddsen är alltså på vår sida.

Man kan även betta på vilka produkter som ökar mest. Tror du det är möbler ska du slå till, i det vadet väntar guld i slutet av regnbågen. Elektronik ger tyvärr inte samma utdelning. Ni finner bettingsidan här om ni känner er lucky.

Källa: Press

Annons