Klart: KappAhl tvingas stänga butiker

Ny lockdown.

Coronapandemin fortsätter att slå hårt världen över och i en rad länder rapporteras det numera om både ökad smittspridning och nya restriktioner. Ett land som just nu förbereder sig för en ny lockdown är Storbritannien, som från och med i morgon kommer att hålla stora delar av samhället stängt.

LÄS ÄVEN: Ikea tvingas stänga: "Har gjort allt vi kan"

Annons

De nya reglerna påverkar bland andra modeföretaget KappAhl, som har butiker i landet.

I morgon kommer våra butiker i Storbritannien att stängas med anledning av de restriktioner som då träder i kraft där, skriver Charlotte Högberg, kommunikationschef på KappAhl, i ett mejl till redaktionen.

KappAhl, som också driver barnklädeskedjan Newbie, har totalt 370 butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien. För närvarande är det bara Storbritannien som är aktuellt för stängning. Företagets brittiska e-handel kommer att fortsätta att vara öppen.

Vi på KappAhl följer de restriktioner som Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter ger. I nuläget har vi inga stängda butiker i våra övriga försäljningsländer, utan fokuserar på att skapa tryggast möjliga butiksmiljö för våra kollegor och kunder.

LÄS ÄVEN: KappAhl köper konkursade kedjorna - "har fortsatt potential"

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!