Kassen som ser till att du inte får slut på bomullstops

Matkassar på nätet har blivit allt mer populärt. Nu har det kommit en ny variant, eller ska vi säga ett komplement. I stället för mat och recept får man hem en kasse full av alla de andra trista sakerna som man också behöver ha hemma.

Emil Raue är mannen bakom tristakassen.se som ser till att du inte saknar alla andra saker som man också behöver ha hemma, som tandborstar och diskmedel. Idén kom från alla "färdiga" matkassar som poppat upp den senaste tiden och internethandeln som har exploderat.

– Jag tänkte att även om jag beställer en färdig matkasse med varor och recept så måste jag ända masa mig ned till affären och handla alla tråkiga saker. Rengöringsmedel, toalettpapper, diskmedel och sådant, det är ett nödvändigt ont som man dessutom alltid glömmer att köpa hem, säger Emil Raue.

Annons

Roligt att handla tråkiga saker

Och även om Emil åtminstone tidigare har tyckt att det varit tråkigt handla saker som fryspåsar och bomullstops så hoppas han snart kunna göra det på heltid.

– Ja, vad ska jag säga. Allt som har med jobb att göra är annorlunda. Nu tycker jag helt plötsligt att det är roligt! Jag har bara varit i gång i ett par veckor ännu, men tanken är att jag ska syssla med detta på heltid i framtiden.

På tristakassen.se kan man välja mellan ett antal olika kassar baserat på olika familjekonstellationer, eller från grunden bygga sin egen kasse.

Leverans sker en gång i månaden men man kan själv välja hur pass ofta man vill få särskilda produkter hem till dörren. Till exempel vill man kanske ha toalettpapper en gång i månaden, medan det räcker med diskmedel var tredje månad. Det hela påminner om Amazons prenumerationer.

Företaget har sin bas i Malmö men bor man inte inom den radie som tristakassen.se levererar kan man få sina varor skickade till närmaste postombud.

Källa: Lokaltidningen

Annons