Kedjan storsatsar med nya butiker i Sverige – plockar in toppchef

"Det är ju så klart ett drömjob".

Jaktia förbereder en stor expansion i Sverige med flera nya butiker. Därför stärker man också ledningen med en ny regional verksamhetschef i form av Mika Malm.

Jag är oerhört nöjd med den här nyrekryteringen som kommer att vara ett stort stöd i Jaktias arbete med butiksutveckling och tillväxt. Med Mika Malm förstärker vi vår organisation ute på fältet med viktig erfarenhet från både retail, affärsutveckling och försäljning. Vi skapar därmed förutsättningar för att ytterligare öka tempot i Jaktias butiksetablering och även som stöd och affärsutveckling av våra befintliga Jaktiabutiker säger Lars Martinsson, vd för Jaktia, i ett uttalande.

Annons

Den skandinaviska franchisekedjan har i dag ett 60-tal butiker i Sverige, Norge och Danmark. E-handeln lyser dock med sin frånvaro på den svenska marknaden. De säljer allt för natur och jakt. Det rör sig om vapen, ammunition, optik, teknikprylar, hundprodukter samt kläder och skor.

Målsättningen är en "kraftig tillväxt" och att "öka etableringstakten" på nya orter och marknader i Sverige.

Det är klart att jag är jätteglad. Att både få jobba med det jag brinner för som att utveckla människor och försäljning och dessutom i en bransch som jag älskar, det är ju så klart ett drömjobb, säger Mika Malm om det nya uppdraget.

Han har precis klivit in i rollen, den 22 maj blev första dagen på jobbet och han kommer få att göra. Jaktia letar nämligen med ljus och lykta efter nya lägen.

Ambitionen är att fortsätta etableringen på orter där Jaktia idag inte är representerat och välkomnar flera franchisetagare. Just nu söker vi franchisetagare i Uppsala, Södertälje, Gävle, Strömstad, säger Lars Martinsson.

Annons