Kedjan tvingas stänga butik: ”Blir inte längre lönsam”

Hänvisar kunderna till e-handeln.

Granngården tvingas lägga ned sin butik i Brålanda, meddelar kedjan. Den kommer att bommas igen den 30 december i år. Istället hänvisas kunderna till butikerna i Trollhättan och Åmål, samt e-handeln.

Vi har under många år drivit butik i Brålanda som varit väldigt uppskattad av våra kunder. Tyvärr har förutsättningarna för att driva butiken nu förändrats, vilket innebär att butiken inte längre blir lönsam. Vi har därför tagit ett beslut om att avveckla vår butik i Brålanda, säger Conny Carlsson, regional säljchef på Granngården, i ett pressmeddelande.

Annons

Bolaget har i dag runt 110 butiker ute i landet och omsatte 2,5 miljarder under 2021, samt levererade ett resultat, efter finansiella poster, på 148 miljoner.

Jag vill passa på att tacka alla våra kunder i Brålanda för alla trevliga år tillsammans och samtidigt hälsa dem välkomna till våra butiker i Trollhättan och Åmål samt online till granngården.se. Stort tack även till Sten-Åke Fredriksson med personal som drivit vår butik med ett fantastiskt engagemang, säger Conny Carlsson.

Annons