Kedjans nya köpfönster: ”En digital expansion”

“Såklart finns vår webbshop också tillgänglig”.

Butikskedjan och omnihandlaren Søstrene Grene lanserar nu en app, och målen är storslagna när det kommer till inspiration.

Hos oss utgör kreativitet grunden för allt vi tar oss för och med denna nya app skapar vi en digital expansion av Søstrene Grenes värld där vi verkligen kan höja inspirationen och ge mycket tillbaka till våra lojala kunder som vi värdesätter så mycket, säger Mikkel Grene, vd och delägare på Søstrene Grene.

Annons

Den nya appen har alltså inte e-handeln som det primära fokuset, utan det är andra värden man lyfter fram först. Med detta sagt så hänger förstås e-handeln med och du kan köpa alla produkter som visas upp i olika pynt- och pysselprojekt.

Såklart finns vår webbshop också tillgänglig i Søstrene Grenes nya app. Det är intuitivt, enkelt och bekvämt att handla via en app och vi är verkligen glada över att kunna erbjuda detta till våra kunder från och med nu, säger Mikkel Grene.

Kedjan har idag runt 250 butiker i Europa samt nätbutiker på 8 marknader. Den nya appen finns tillgänglig på App Store och Google Play.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!