Kicks storsatsar i grannlandet – öppnar flaggskeppsbutik

"Sökt det perfekta läget".

Skönhetskedjan Kicks är inte bara Sveriges största aktör inom sin nisch, de har även stor närvaro i Norge. På den finska marknaden har det dock gått en aning trögare, men det ska det bli ändring på nu.

Bolaget lanserar en storsatsning i vårt östra grannland och man inleder den med en flaggskeppsbutik mitt i centrala Helsingfors, närmare bestämt på Alexandersgatan 48.

Annons

Vi har under många år sökt det perfekta läget på Alexandersgatan, som är ett av Helsingfors mest attraktiva och strategiska lägen. Vi är nu mycket glada över att äntligen ha hittat det. Med den här statement-butiken kan vi skapa en skönhetsupplevelse utöver det vanliga och vi befäster vår position i regionen, säger Carola Lundell, vd på Kicks, i en kommentar.

Man stannar dock inte där. Det blir även en ny butik i köpcentrumet Redi i Helsingfors. Dessutom väntas ett konceptbyte för butiken i Ideapark i Uleåborg.

Vi har ända sedan 2012 årligen ökat vår omsättning i Finland och vi ser fortsatt stark tillväxtpotential för Kicks på den finska marknaden. Vi ser också ett allt större intresse för skönhet och välbefinnande från de finska konsumenterna. Därmed fortsätter vi att investera i vår marknadsposition, där vårt butiksnät är en del, säger Carola Lundell.

Annons