Kicks vill ha clicks – satsar på video-trenden

Sällar sig till celeber skara.

Introduktionen av Live Video Shopping på den svenska marknaden har blivit något av en succé för Bambuser. Nu får man en ny kund i kosmetikkedjan Kicks som kommer att använda livetjänsten som en betydande del i sin digitala strategi framöver, det framgår av ett pressmeddelande.

Kicks har alltid legat i framkant och varit tidiga med att testa och inkorporera nya trender och ny teknik, vilket är fortsatt viktigt för oss och våra kunder. Med Live Video Shopping ser vi stor potential att stärka den digitala shoppingupplevelsen ytterligare. Detta genom att skapa än mer relevant och engagerande innehåll, men det innebär även ytterligare en möjlighet till interaktion med våra kunder, vilken ligger så nära man kan komma det fysiska kundmötet, säger Freddy Sobin, vd på Kicks.

Annons

Sedan tidigare använder sig även framträdande bolag som NA-KD, Caia Cosmetics, Stronger och Lyko sig av Live Video Shopping, som verkar ha varit ett uppskattat inslag, både för företagen och konsumenterna, som till synes fallit väl ut.

Vi är stolta och glada över att välkomna ännu en marknadsledande aktör som kund till Bambuser. Kicks har länge utmärkt sig som ett av Nordens mest framgångsrika omnikanalsbolag och vi ser med spänning fram emot hur de kommer att kombinera sin kundupplevelse online och offline med Live Video Shopping, säger Maryam Ghahremani, vd på Bambuser.

LÄS ÄVEN: Så gick det för Live Video Shopping - här är siffrorna

Annons