Kjell & Company får 292 nya butiker: “En magisk matchning”

En mack tillsammans.

Kjell & Company meddelar idag att man får 292 nya expressbutiker i samarbete med Cirkle K. Detta efter ett pilottest med ett mindre antal butiker-i-butiken. Det handlar helt enkelt om en hylla och ett område inne i bensinmackarna som går under namnet Kjell & Company Express.

“Har gått snabbare än vi trodde”

I kombination med Kjell-hyllan så ska det även finnas möjlighet för online-rådgivning.

Annons

Vi förstod tidigt att det här var en magisk matchning, men det har gått snabbare och bättre än vi trodde från start. Vårt mål är ju att alltid erbjuda relevanta produkter och varor till våra kunder och genom Kjell & Company inkluderar det nu kvalitetsprodukter inom elektronikområdet, oavsett var i landet man befinner sig, säger Niklas Lindholm, Senior Concept and Convenience Manager på Circle K, i ett pressutskick.

“Från 20 butiker till rixutrullning”

Kjell & Company ska i och med denna expansion mer än tredubbla den fysiska tillgängligheten i Sverige.

Att vi kan gå från ett mindre test på 20 butiker till att idag sex månader senare stå inför en riksutrullning säger egentligen allt. Konceptet är uppskattat av kunderna och vi är två bolag med snarlika kulturer som fungerar perfekt tillsammans, säger David Palm, projektansvarig på Kjell & Company.

Utrullningen av de nya expressbutikerna väntas vara klar i början av februari 2021. Kjell & Company har idag 106 fullskaliga butiker i Sverige och 22 i Norge.

Annons