Kjell & Company flyttar in på bensinmackar: ”Ännu ett koncept”

"Ett riktigt bra partnerskap".

Teknikkedjan Kjell & Company har smugit in i ett 20-tal Circle K-butiker från Malmö i söder till Gävle i norr, längst motorvägarna E4:an och E6:an. Nu kan man hitta Kjell & Companys produktubud inom mobil, surfplatta och laptop inne på drivmedelsstationerna.

Det är inte helt ovanligt att man glömmer laddaren eller ett headset till mobiltelefonen när man ger sig iväg på en längre bilresa. Vi är glada för att kunna öppna upp ytterligare ett koncept inom Kjell & Companys kunderbjudande med dessa servicebutiker hos Circle K, säger Eric Lundberg, vd på Kjell & Company, i ett pressmeddelanade.

Annons

Både Circle K och Kjell & Company har som syfte att förbättra våra kunders mobila liv, vilket gör vårt samarbete till ett riktigt bra partnerskap.

Idén kom upp i början av 2020 och nu är samarbetet igång. Det har med andra ord gått snabbt att skapa förutsättningar för att delar av Kjell & Companys sortiment skulle få plats hos Circle K.

Vårt partnerskap med Kjell & Company är ytterligare ett sätt för båda företagen att göra livet lite enklare för våra kunder. Genom att erbjuda delar av Kjell & Companys enorma sortiment på våra stationer ger vi fler möjligheten att hitta vad de behöver, när de behöver det.

Vi är jätteglada att Kjell flyttar in hos oss, avslutar Karin Halde, communication specialist på Circle K Sverige.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!