Kjell & Companys finanschef kliver av: ”Varit starkt bidragande”

Jakten på en ersättare har inletts.

Kjell & Company tappar sin finanschef, Niklas Tyrén. Han har varit en del av bolaget sedan 2015, men har nu meddelat att han kliver av sin post under 2024.

Jag är mycket stolt över att ha varit en del av och bidragit till koncernens resa de senaste åtta åren. Kjell Group är idag en unik koncern på marknaden med en fantastisk positionering inför den fortsatta digitaliseringen av samhället. Tidpunkten är därför rätt för mig att anta nya utmaningar, och jag kommer fortsätta dedikerat i min roll fram till dess att min efterträdare är på plats, säger han i ett uttalande.

Annons

Vem som ska ersätta honom är ännu inte klart. Kjell Group säger att man inlett arbetet med att rekrytera en ny CFO, som kommer att få stora skor att fylla.

Niklas har på ett fantastiskt sätt bidragit till utvecklingen av Kjell & Company och Kjell Group under de senaste åtta åren, där bolaget gått från ett mindre privat bolag till en noterad koncern. Under denna resa har Niklas varit starkt bidragande i arbetet med bolagets strategier samt varit en nyckelperson i genomförande av finansiering, förvärv och en framgångsrik notering av koncernen, säger Andreas Rylander, vd på Kjell Group.

Annons