Kjell i unikt samarbete: “En minnesvärd fjällupplevelse“

"Nästa steg i vår satsning på partnerskap".

Vad saknar fjällsemestern för något? Hemelektronik förstås. Detta ska Kjell & Company fixa i ett unikt samarbete med SkiStar, som jobbar med fjällturism. Närmare bestämt är det Kjell & Company Express som nu tar steget ut i fjällen.

Samarbetet med SkiStar är nästa steg i ledet för vår strategiska satsning på partnerskap med ”Kjell & Company Express”, som är en viktig del i att hjälpa till att göra människors liv enklare med hjälp av teknik. När du är på resande fot har du ofta begränsad tillgång till att handla elektronik, och genom att finnas på plats både under resan och på destinationen finns vi alltid tillgängliga för våra kunder, säger Fredrik Hällkvist, Head of Omnichannel på Kjell Group, i ett pressutskick.

Annons

Samarbetet inleds med 14 SkiStarshops i Sverige och Norge som alltså kommer att få tillgång till Kjell & Company Express. En expressbutik som erbjuder ett kurerat sortiment från Kjell & Companys vanliga utbud. Det ska bland annat gå att köpa pjäxvärmare och solcellsladdare till mobilen.

Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien vill vi ge våra gäster en minnesvärd fjällupplevelse. Genom att kombinera SkiStars och Kjells starka expertis inom respektive område kommer vi kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse för våra gäster som vill maximera sin semester utan bekymmer, säger Anders Aspgård, affärsområdeschef på SkiStarshop.

Lanseringen av de första butikerna sker i december i år och planen är sedan att samtliga SkiStars butiker ska få en Kjell & Company Express, totalt 80 stycken.

Annons