Han lämnar Klarna för e-handelsaktör – ”var bara tvungen”

"Kundfokuserade på riktigt".

Efter sju år på betalbolaget har Carl Lind valt att lämna Klarna och gå vidare.

Carl kommer senast från rollen som Senior Commercial Manager på Klarna där han har haft ansvar för nordens största e-handlare. Nu ska han axla uppdraget som Senior Business Developer på Haypp Group, som står bakom Snusbolaget.

Annons

Genom mina år på Klarna har jag träffat väldigt många handlare inom många olika industrier men när jag kom i kontakt med gänget på Haypp var jag bara tvungen att gå över till handlarsidan, säger Carl Lind och fortsätter:

Haypp Group är en av de få som är kundfokuserade på riktigt, allt de gör handlar om att höja köpupplevelsen för nya och existerande kunder. Samtidigt jobbar de i ett segment där inte konvertering är huvudfokus, säkerställa ålder så att inga minderåriga kan handla samt följa alla lagar och regler är viktigare, därav att kundlojalitet är extremt viktigt. Det känns verkligen superkul att få komma till ett sådant bolag där konsumenten styr agendan.

Carl har fått ett stort förtroende av företaget. Han kommer primärt att arbeta med två av de mest centrala områdena, nämligen kundlojalitet och åldersverifiering. Dessa beskriver Snusbolaget som "de enskilt viktigaste frågorna för oss som företag att efterleva".

Vi är självklart mycket stolta över att Carl Lind har valt att fortsätta sin karriär tillsammans med vårt onlineteam här på Haypp Group, säger Markus Lindblad, Head of External Affairs på Haypp Group.

Vi är övertygade om att Carl kommer att hjälpa oss att nå nästa nivå, för våra kunders bästa. Inte bara i Sverige utan på alla andra marknader där Haypp Group växer.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!