Klassiska bolaget spänner musklerna – lanserar e-handel

"Har gått över förväntan".

Fitness Brands är en rutinerad räv i gymbranschen. Företaget har levererat träningsutrustning och inredning till gymkedjor, hotellgym, SPA-anläggningar och företagsgym sedan 80-talet. Nu ger man sig även in i e-handelns underbara värld.

Med lanseringen av Fitness Brands Shop, en e-handel för gymutrustning för hemmiljö och mindre gym, kliver man utanför boxen med kommersiella anläggningar och tar sikte på konsumentmarknaden.

Annons

Vi är nöjda med den nya e-handeln även om den är långt ifrån färdig. Vi har massor med idéer på hur vi vill utveckla både e-handelssajten och verksamheten. Starten har gått över förväntan och vi ser fram emot den fortsatta resan, säger Lili Filmberg, e-commerce manager på Fitness Brands.

Inga säljare

Den nya e-handeln riktar sig främst till de som vill handla direkt och utan kontakt med en säljare. Produkterna är anpassade för hemmaträning och hemmagym men även för bostadsrättsföreningar och andra mindre gym.

Utbudet består av konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, fria vikter och olika typer av träningstillbehör.

Våra samarbetspartners är utvalda med noggrannhet och vårt stora lager erbjuder snabba leveranser där merparten skickas inom 24 timmar, säger Lili Filmberg.

Annons