Search
Close this search box.
ANNONS

Koenigseggs nya E-handel

Koenigseggs nya E-handel
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Den svenska sportbilstillverkaren Koenigsegg har fรฅtt en ny e-handel som skall frรคmhรคva det exklusiva sortimentet pรฅ ett attraktivt sรคtt (inte vรฅra ord). Tanken รคr att de skall sรคlja en massa produkter kopplade till varumรคrket Koenigsegg. Det vore hรคftigt om man verkligen kunde bestรคlla deras sportbil pรฅ sidan och specialanpassa den efter รถnskemรฅl, om inte annat sรฅ fรถr PR-vรคrdet. Tyvรคrr รคr det inte mรถjligt.

โ€“ Det รคr med stor glรคdje vi รถppnar vรฅr fรถrsta Koenigsegg Lifestyle e-butik fรถr allmรคnheten i dag. Vi kommer att gรถra vรฅrt yttersta fรถr att se till att produkterna alltid รคr av den hรถga standard som mรคnniskor fรถrvรคntar sig av Koenigsegg. Steg fรถr steg kommer vi att bygga upp detta till nรฅgot som vรฅra fans och รคgare kommer att vรฅrda i mรฅnga รฅr framรถver, sรคger Christian von Koenigsegg.

Plattformen som butiken skall vara baserad pรฅ รคr det fria systemet nopCommerce. Fรถretaget Kodexe har byggt nรคtbutiken och de รคr givetvis glada รถver att ha fรฅtt detta uppdrag.

โ€“ Vi har haft ett mycket tรคtt samarbete med Michael Krรผger pรฅ Koenigsegg Lifestyle AB. Kodexe har varit med frรฅn bรถrjan och varit delaktiga i lรถsningens alla delar. Vi har inte bara bistรฅtt med det tekniska utan รคven med strategi och expertkunskap inom e-handel, sรคger Michael Nilsson Pauli, delรคgare och systemarkitekt pรฅ Kodexe.

Nรคtbutiken riktas inte ovรคntat internationellt och det skall finnas tre valutor att vรคlja mellan, svenska kronor, euro och dollar. Betalsystemet skall vara baserat pรฅ PayPal.

โ€“ Koenigseggs kunder finns รถver hela vรคrlden men kommer att servas frรฅn Sverige, Kodexe har byggt systemet pรฅ ett sรคtt som gรถr att det รคr enkelt att bedriva dessa internationella affรคrer. Hanteringen av lager och distribution รคr ocksรฅ en del av helhetslรถsningen, denna รคr ocksรฅ skrรคddarsydd fรถr att passa Koenigsegg Lifestyles specifika behov, sรคger Michael Nilsson Pauli.

Den nya webbutiken รคr avskalad men innehรฅller en hel del snygga produktbilder, vilka fรถrmodligen behรถvs nรคr en pikรฉtrรถja kostar tusen kronor. Ni finner Koenigseggs nya nรคtbutik hรคr och vi hade faktiskt fel, du kan kรถpa en av deras bilar i skala 1:18 fรถr 1795kr.

ย 

Kรคlla: press(1)(2)

Dela artikeln: