Köksarkitekt lanserar ny e-handel: ”Varumärken som inte funnits”

"Kommer att bli den största e-handelsplattformen med utvalda produkter".

Paul Badran började sin karriär som köksarkitekt redan som 16-åring i Libanon och har under senare tid designat kök åt flera välkända svenska profiler, däribland Petra Tungården, Kenza och Bianca Ingrosso. Förutom att rita exklusiva kök åt kändisar driver han även Kitchens.se.

En e-handel sprungen ur Badrans arkitektkontor för inredningsdesign, som idag drivs vidare under namnet Kitchens By Paul. Nu meddelar företaget att man spänner bågen med en ny plattform och design av e-handeln.

Annons

Vi är jättenöjda och stolta över vår nya webb som kommer att bli den största e-handelsplattformen med utvalda produkter för ditt hem. Sortimentet är handplockat från utvalda varumärken och varumärken som hittills inte funnits i Sverige. Vårt fokus är unika möbler och design, säger Paul Badran.

Ska ta fram egna produkter

Det Stockholmsbaserade företaget har ett utvalt sortiment av varumärken inom produktkategorier som vitvaror, golv, och belysning. Oftast av det mer exklusiva slaget, men i samband med lanseringen introducerar man även köksluckor till Ikea-stommar via varumärket Miathéo Stockholm.

Miathéo kommer att bli en stor del av kitchens.se framöver och till att börja med så lanserar vi köksfronter som passar Ikea-stommar. Vi har tagit fram exklusiv design och ett prisvärt köksalternativ. Senare i år kommer vi också att ta fram egna produkter, säger Paul Badran.

Annons