Komponera en unik och nyttig frukost på nätet

Har du tröttnat på flingorna eller müslivarianterna som finns att få tag på i butiken. Då har vi något som kan hjälpa dig på traven, och som så många gånger förut är det nätet som gäller. På sajten MixMyOwn får konsumenten möjligheten att skräddarsy sin egen påse med frukostflingor.

Frukosten är dagens viktigaste mål, så sägs det i alla fall. Då gäller det att få en bra start på dagen och stoppa i sig något som både är nyttigt och gott. Och varför ska man då inte kunna välja precis vad man vill ha.

Det är tanken med sajten MixMyOwn.com, som ger sina kunder möjligheten att själva bestämma vad som ska stoppas i deras frukostpåse. Kunden kan helt enkelt komponera sin favoritblandning av flingor, müsli och andra lockande ingredienser. Ett koncept som blivit populärt i Europa men som MixMyOwn nu vill införa i USA.

Annons

– Vi tror att MixMyOwn.com kommer att skaffa sig lika många vänner här i USA som mixade spannmål gjort i Europa och Australien, säger David Filipi, en av grundarna.

Färdiga påsar för den rådville

Så här funkar det. Kunderna får först välja sin ”basmüsli” bland de nio olika alternativ som finns tillgängliga. Bland dessa finns till exempel glutenfria fullkorn, honung, mandel eller vaniljmix.

Sedan kan de även lägga till saker som quinoaflingor, olika sorters torkad frukt, nötter och frön. Men också lite mer ovanliga saker som kokoskross, guarana och moringablad. Det slutgiltiga priset beror på de val som kunden gör och uppdateras allt eftersom nya ingredienser stoppas i påsen som finns i två olika storlekar.

Skulle det vara så att alla dessa val som måste göras blir för mycket har MixMyOwn även tagit fram åtta olika färdiga blandningar att välja mellan. Som till exempel Kids Mix, Fitness Mix, Antioxidant Mix, Tutty Nutty och Very Berry, men även dessa går att anpassa efter eget val om så önskas.

 

Källa: Springwise

Annons
Annons