Kontorsmagasinet ska bli bäst med ny teknikchef

Nätbutiken Kontorsmagasinet, som nyligen gjorde om sin webbshop och satsade på ny sök av Loop54, rekryterar nu en ny teknikchef. Martin Lindkvist blir Kontorsmagasinets nya CTO (teknisk chef) och han kommer närmast ifrån shoppingklubben Campadre och är även medgrundare till Pusha.

Martin kommer nu att ha det tekniska ansvaret i företagets expansionsplaner och säkerställa att bolagets tekniska plattform möter de krav som expansionen kräver.

Annons

- Det ska bli väldigt roligt att jobba med ett företag där fokus på kunden genomsyrar hela bolaget. Jag ska förhoppningsvis kunna bidra med en bred teknisk kompetens och nytänkande kring hur vi ska utveckla framtidens e-handel, säger Martin Lindkvist.

Kontorsmagasinet som nu satsar på att bli den bästa leverantören av kontorsmaterial är förstås glada över rekryteringen.

- Vi på Kontorsmagasinet är otroligt glada över att få in Martin i vårt team. Att bygga Sveriges bästa onlineportal för kontorsmaterial kräver att vi lyckas attrahera de bästa medarbetarna. Martins kompetens kändes redan från första mötet som en perfekt matchning mot våra behov och vi är övertygade om att hans kompetens kommer att vara mycket värdefull för oss, säger Kontorsmagasinets vd Hans Edlund.

 

Källa: Press

Annons