Kriskedjan levde vidare – nu presenterar de en ny COO

"Vi är otroligt glada".

Det har varit minst sagt turbulenta år för Rizzo Group. De har stått vid ruinens brant ett antal gånger nu, klarade sig nyligen undan likvidation, och har även genomgått en rad förändringar i ledningen.

Nu har man i alla fall fått en ny operativ chef på plats. Det blir Pernilla Bonny som axlar ansvaret som COO, med ansvar för sortiment, produktion, inköp, lager och logistik.

Annons

Vi är otroligt glada över att få in Pernilla i team Rizzo Group och hon är en viktig pusselbit i den nya ledningsgruppen som håller på att formas. Hennes kompetens och mångåriga erfarenhet inom inköp och logistik, ihop med hennes starka ledaregenskaper är precis vad bolaget behöver för den fortsatta resan mot lönsamhet och tillväxt, säger Helena Morland, vd på Rizzo Group, i ett uttalande.

Hon kommer närmast från rollen som Head of Sourcing & Core Services hos Afound. Hon har även varit chef för försörjningskedjan hos klockföretaget Triwa och skoföretaget Hasbeens.

Jag ser verkligen fram emot utmaningen, att vara drivande i Rizzos Groups nästa steg. För min del är det speciellt roligt att få arbeta både i detaljerna och att få måla de stora penseldragen - arbeta för "operational excellence" - grunden till lönsam tillväxt! Att få kliva in i ett revanschlystet team ser jag som ett stort plus. Jag tror att jag kan tillföra mycket i de operationella processerna samt partnerskap och förhandling med leverantörer. Jag kommer även med en massa energi - full fart framåt, säger Pernilla Bonny om det nya uppdraget, som inleds den 5 oktober.

LÄS ÄVEN: Halverad omsättning för Rizzo – ”intensiv och tuff period”

Annons