Kunderna välte sajten – Caia sålde 150 000 produkter på några timmar

"Ni är överlägset de bästa kunderna i hela världen".

Ännu en gång tog e-handelskunderna ned en sajt. När Caia Cosmetics lanserade sina senaste produkter igår kraschade sajten direkt. Något som bolaget blev chockade över då man hade förberett sig för en ökad kundanstormning.

LÄS ÄVEN: Caia Cosmetics VD om tech-satsningen: ”De gav oss chansen”

Annons

Ni är helt otroliga! Vi förstärkte våra servrar inför den här lanseringen men ni slog alla våra förväntningar, skrev Caia Cosmetics på Instagram.

Ett återkommande trick som verkar vara nyckeln till Caias storslagna lanseringar är att satsa ordentligt på marknadsföring ett par dagar innan släppet, samtidigt som man lägger upp produkterna på sajten. Kunderna får då förbereda sig genom att kika på allt på förhand, inklusive pris, och välja vilka produkter de ska kasta sig över när det väl gäller.

När sajten väl kom upp igen efter någon timme, klickades produkterna hem i raketfart.

Webbutiken har varit nere men vi är igång nu, starkare än någonsin, skrev Caia Cosmetics på Instagram.

Vi trodde aldrig att vi skulle ha så här högt tryck på sajten, och vi tog in en galen mängd produkter för att sortimentet skulle räcka länge men det verkar som att några av produkterna redan har sålts slut, skrev Bianca Ingrosso.

Caia-teamet firade lanseringsdagen med bubbel och meddelade att man hade sålt mer än 150 000 produkter under de första timmarna.

Ord kan inte ens beskriva hur glada, tacksamma och överväldigade vi är idag. Ni är överlägset de bästa kunderna i hela världen, skrev företaget.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!