DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

E-star Awards Läcka tjuvstartade röstningen

Efter att under våren tagit emot en strid ström av nomineringar till E-star Awards så är det nu dags att rösta fram vinnarna. Tanken var att röstningen skulle gå live idag (tisdag), men då url:en till webbsidan där röstningen finns läckte ut drog röstningen igång redan på måndagskvällen.  

Jag hade precis kommit hem från jobbet när en av mina kollegor ringde mig och förvånat meddelade att röstningen dragit igång – av misstag – vad ska vi göra?”, berättar Sanny Malmberg VD på E-commerce Recruit.

I E-star Awards hyllas Sveriges e-handelsmedarbetare i fyra olika kategorier; Huvudpriset, Årets E-handelsprestation, och tre kategoripriser, Årets MarknadsförareÅrets E-commerce Manager och Årets digitala ledare. Till alla priserna var det möjligt för vem som helst att nominera sin favorit under våren. Huvudpriset utses av en jury med erfarna e-handelsprofiler. Vinnaren till de tre kategoripriserna utses efter röstning som sker på E-Star Awards hemsida och i sociala medier under perioden 18 augusti till den 8 september, dvs det är ”folkets röst” som avgör vem som vinner.

Annons

Vi fick in en stor mängd nomineringar under våren, långt fler än vad vi trodde var möjligt vilket verkligen visar att det behövs den här typen av event där medarbetare lyfts fram. Även nu vid röstningen till kategoripriserna förväntar vi oss ett högt tryck och med tanke på att vi fick in nästan 300 unika röster under den första halvtimmen så talar det för att det kommer bli en riktigt succé”, säger Sanny Malmberg.

Efter nomineringarna i vår så har en jury från E-commerce Recruit under sommaren analyserat urvalet av nominerade till de olika kategoripriserna och i varje kategori valt ut fyra toppkandidater som gått vidare till röstningen och finalen! Alla finalister som gått vidare har fått information om detta nu i augusti och alla var redo och taggade för att dra igång röstningen nu i veckan. Alla väntade bara på startmailet – som inte hann skickas innan röstningen satte igång. Bara en halvtimme efter det att det uppdagats att röstningen tjuvstartat på grund av att länken läckt ut så skickades uppgifter ut till alla nominerade kandidater för en officiell start. Nu är det upp till branschkollegorna att rösta fram sin favorit och vinnaren till respektive kategori.

Alla vinnarna presenteras på det digitala eventet NXT som äger rum den 24e september. Då presenteras både juryns val av vinnare till huvudpriset, Årets e-handelsprestation, samt vinnarna till de olika kategoripriserna.

De nominerade till kategoripriserna är:

Årets digitala ledare

Frida Ridderstolpe - Axfood

Linus Andersson - Kvantic

Kristin Hars - Bubbleroom

Annons

Rikard Lyko - Lyko

 

Årets marknadsförare

Ellinor Levin - Apotea

Emma Carlson - MM Sports

Emelie Persson – Home Furnishing Nordic

Linea Westbergen – Pjama

 

Årets E-commerce Manager

Anton Peterson – Sportamore

Peter Olsson - Teknikproffset

Julia Bergenstråhle - Eleven

Sandra Rubin – Nordicfeel

Bakgrunden till E-STAR AWARDS

Dagligen träffar vi på E-commerce Recruit personerna som står bakom många av de framgångsrika företag som verkar inom digital handel / e-handel. Många jobbar i det dolda och får sällan chansen att synas och nå ut med sin prestation. För att hylla medarbetaren och den vardagliga prestationen valde vi att instifta priset E-STAR AWARDS. Utmärkelsen hålls tillsammans med våra partners Ehandel och NXT Stockholm.

Läs mer om E-STAR AWARDS
https://www.ecommercerecruit.se/e-star-awards/

Annons