DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Dags att ladda för den spännande e-handelshösten!

Så gör du de kommande månaderna till de bästa hittills.

Semestern är i full gång men snart är det dags att komma tillbaka till kontoret. För vissa kanske det känns tungt, som att det har gått alldeles för snabbt, och för andra kanske det känns underbart, fulla av energi efter all ledighet. Oavsett vilken kategori du kvalar in till så har vi lite idéer om hur du kan se till att jobb-hösten 2019 blir kanon.

Sätt mål – mer än halva 2019 har gått och det är eventuellt dags att utvärdera de första sex månaderna på året, men det kan också vara bra att redan nu blicka framåt åt 2020. Var vill du vara vid den här tiden nästa år?

Annons

Nya möten – gå på tillställningar/konferenser där du kan samla ny information, kunskap, energi och kontakter. Sätt sedan ihop en presentation baserat på dina insikter från eventet och dela det med dina kollegor. Gör det till ett eget mini-event på kontoret och avsluta med att alla får dela med sig av sina tankar. Det handlar inte enbart om att dela kunskap utan även om att umgås och dela idéer vilket kan leda till bättre samarbete och atmosfär på kontoret.

Dekorera din arbetsplats – bona in dig ordentligt. Det är lätt att man inte hinner med att lägga tanke på hur ens arbetsyta ser ut men tänk på hur mycket tid vi spenderar vid våra skrivbord. Kan det vara dags att rama in det där fotot på din familj och ställa på skrivbordet? Eller köpa din favoritblomma till kontoret? Eller kanske investera i nya fina block och pennor för att göra varje dag lite extra speciell?

Under hösten anordnar Ehandel fem stycken e-handelskonferenser som är gratis för e-handlare. Eventen kallas Emeet och äger rum runt om i Norden. För mer information, datum och ansökan om biljett besök https://www.ehandel.se/event/

Annons