Lager 157 bygger ut logistiken – ska öppna åtta nya butiker

"Jobbat hårt med att automatisera och digitalisera logistikflödena".

Lågpriskedjan Lager 157 har expanderat offensivt de senaste åren - och det tänker man fortsätta göra. Därför investerar man i en tillbyggnad av sin logistikverksamhet i Ulricehamn.

Tidigare 30 000 kvadratmeter lageryta blir till 40 000 kvadratmeter, för högre kapacitet och effektivare logistikflöden.

Annons

Under senaste året har vi jobbat hårt med att automatisera och digitalisera logistikflödena för ökad effektivitet och för att följa med i företagets tillväxttakt. Detta gäller inte minst för vår växande e-handel där vi investerat i Autostore (plockrobot). Med beslutad tillbyggnation kan vi fortsätta effektivisera och stärka leveranssäkerhet, skalbarhet och varuflöde ut till våra nordiska kunder, säger Stefan Palm, grundare och vd på Lager 157, i ett uttalande.

Det kommer att behövas. Modekedjan ska öppna inte mindre än åtta nya butiker under hösten i år och 2024 ska butiksnätet utökas ytterligare.

Den nya tillbyggnaden kommer också att skapa ett tjugotal nya arbetstillfällen och allt ska vara i drift det andra kvartalet nästa år.

Annons