Lämnar Qliro för Instabox: ”Ett av Europas mest spännande företag”

Blir fraktaktörens nya CCO.

Betalbolaget Qliros CCO David Lundqvist kommer att lämna sin nuvarande tjänst för samma tjänst hos fraktleverantören Instabox. Där kommer han, utöver att ha det kommersiella ansvaret, även att ingå i företagets ledningsgrupp.

Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja min nya tjänst som Chief Commercial Officer hos Instabox. Instabox är ett av Europas mest spännande företag som växer oerhört fort och driver en enormt positiv förändring inom flera av de kritiska och viktiga delarna av kundresan. Företaget är precis i den fas som jag tycker är mest spännande och jag ser fram emot att få vara med och hjälpa till på den fortsatta resan bland annat genom att utveckla den kommersiella affären, säger David Lundqvist till Ehandel.

Annons

Vad tar du med dig från tiden på Qliro?

Jag är enormt stolt över vad vi åstadkommit på Qliro de senaste två åren och jag är övertygad om att Qliro kommer att fortsätta skörda stor framgång då de erbjuder ett partnerskap som stora e-handlare verkligen uppskattar samt har en stark produkt som både handlare och konsumenter uppskattar. Jag trivs väldigt bra på Qliro och var egentligen inte aktivt ute och sökte nya utmaningar men chansen som dök upp på Instabox är helt enkelt för spännande för att tacka nej till.

"Kommer att bli en stor tillgång"

Som vi på Ehandel tidigare har berättat är Instabox just nu uppe i en större expansion. Innan sommaren berättade företaget att det skulle gå in i Norge och Danmark, utöver att utöka med fler skåp i Sverige. Dessutom har företaget breddat sitt serviceutbud till att även omfatta hemleveranser.

Instabox grundare och vd Alexis Priftis ser fram emot att få med sig David Lundqvist på företagets fortsatta resa.

Jag ser fram emot att välkomna David till Instabox ledningsgrupp som CCO. Han kommer att bli en stor tillgång för oss med sitt driv, affärssinne och långa erfarenhet av teknisk försäljning och affärsutveckling, säger Alexis Priftis.

LÄS ÄVEN: Instabox nya supersiffror - "taktar över 200 miljoner"

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!